Als u er voor kiest om de reiswieg(en) op te halen, dan kunt u de autoreiswieg nog dezelfde dag in uw bezit hebben. Bovendien bespaart u verzendkosten. Op dit moment hebben wij afhaalpunten in Amsterdam, RotterdamDen Haag, EindhovenZwolle, Hilversum, Almere, Ede, Schiphol Airport, Huizen en in Belgie hebben we afhaalpunt Peer.  We zijn druk bezig om ook uit te breiden naar andere delen van Nederland en Belgie.

Afhaalpunt Reiswieg.nl Amsterdam

Kies bij het bestellen van uw product bij verzendmethode voor ‘Afhalen in Amsterdam’, om uw reiswieg in Amsterdam af te halen. Nadat u de producten hebt besteld en hebt betaald, kunt u ons bellen om een afspraak te maken voor het ophalen van de reiswieg. Na gebruik, kunt u ons ook weer bellen om de gehuurde waar weer te retourneren. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 07.30-22.00 uur op 020-8455128 / 06-51157222.

Het servicekantoor van Reiswieg.nl staat in Amsterdam. Hier kunt u de reiswieg ophalen en retourneren.

Reiswieg.nl Amsterdam
Ellermanstraat 31
1114 AK Amsterdam
Nederland
020-8455128 / 06-51157222

(met diverse eigen parkeerplaatsen voor de deur dus genoeg ruimte voor de deur)

Reiswieg huren in andere steden

Amsterdam is het afhaalpunt voor deze plaatsen: Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Bussum, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Graft-De Rijp, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Muiden, Naarden, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Schermer, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort en Zeevang. Maar als u de reiswieg liever in Den Haag of Zwolle ophaalt, dan is dat uiteraard geen enkel probleem!