Ook afhaalpunt worden? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar [email protected]

Nadat u besteld en betaald heeft ontvangt u van ons het telefoonnummer van uw afhaalpunt zodat u ons bellen om een afspraak te maken voor het ophalen van de reiswieg. Na gebruik, kunt u ons ook weer bellen om de gehuurde waar weer te retourneren. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 07.30-22.00 uur op 020-8455128.

Als u er voor kiest om het te huren op te halen, dan kunt u dit nog dezelfde dag in uw bezit hebben. Op dit moment hebben wij afhaalpunten in AmsterdamRotterdamDen HaagEindhoven, Almere en Kampen.  We zijn druk bezig om ook uit te breiden naar andere delen van het land.

Kies bij het bestellen bij verzendmethode voor ‘Afhalen in Den Haag’, om uw product in Den Haag af te halen. Nadat u hebt besteld en betaald, kunt u ons bellen om een afhaal-afspraak te maken. Na gebruik, kunt u ons ook weer opbellen om de spullen weer te retourneren. Reiswieg.nl is telefonisch bereikbaar van 09:00-22.00 uur op 020-8455128.

Wilt u de reiswieg huren in een andere stad?

Den Haag is het afhaalpunt voor deze plaatsen: Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bergambacht, Bernisse, Binnenmaas, Bodegraven-Reeuwijk, Boskoop, Brielle, Capelle aan den IJssel, Cromstrijen, Delft, Den Haag, Dordrecht, Giessenlanden, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Korendijk, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenwaard, Nederlek, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Ouderkerk, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijnwoude, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Teylingen, Vlaardingen, Vlist, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zederik, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas en Zwijndrecht. Maar als u uw reiswieg liever in Amsterdam of Kampen ophaalt, dan kan dat natuurlijk ook. Geen enkel probleem!